អ្នកទទួលទានទឹកអំពៅមួយចំនួនមិនដែលដឹងពីអត្ថប្រយោជន៍របស់វាឡើយ។
ទឹកអំពៅមិនត្រឹមតែមានរស់ជាតិផ្អែមឆ្ងាញ់នោះទេ
ប៉ុន្តែក្នុងទឹកអំពៅមានសារធាតុចិញ្ចឹមជាច្រើនដែលអាចផ្តល់នូវអត្ថប្រយោជន៍យ៉ាងច្រើនចំពោះសុខភាពមនុស្សជាតិ។
អ្នកជំនាញផ្នែកសុខភាព បានអះអាងថា
អត្ថប្រយោជន៍ដែលអ្នកអាចទទួលបានពីការទទួលទានទឹកអំពៅមានដូចជា៖
ទឹកអំពៅសំបូរទៅដោយវីតាមីន និងសារធាតុរ៉ែជាច្រើន
ដែលអាចការពារអ្នកពីជំងឺ ផ្តាសាយ និងឈឺកបាន (ទទួលទានដោយមិនដាក់ទឹកកក)។
ទឹកអំពៅមានកម្រិតជាតិផ្អែមបែបធម្មជាតិខ្ពស់ ដែលយើងអាចទទួលទានបានដោយមិនចាំ
បាច់បន្ថែមស្ករនោះទែ។ ដូចនេះ អ្នកដែលមានជំងឺទឹកនោមផ្អែមអាចរីករាយនឹងការទទួលទាន
វាបានដោយមិនមានការព្រួយបារម្ភពីផលវិបាកនៃការលើសជាតិស្ករក្នុងឈាមឡើយ។
ពេលដែលអ្នកទទួលរងនូវអាការខ្សោះជាតិទឹកធ្ងន់ធ្ងរ ឬក៏អស់កម្លាំងខ្លាំង
ទឹកអំពៅជាភេសជ្ជៈមួយដែលអ្នកគួរតែទទួលទាន ព្រោះថាវាអាចជួយបង្កើនកម្រិតជាតិស្ករក្នុងឈាមបាន។
នៅពេលដែលអ្នកគ្រុនក្តៅនិងបាត់បង់ប្រូតេអ៊ីនពីក្នុងរាងកាយនោះ
ទឹកអំពៅអាចជួយបញ្ចុះ
សីតុណ្ហាភាពក្នុងរាងកាយនិងផ្តល់ប្រូតេអ៊ីនដល់រាងកាយអ្នកបាន។
ទឹកអំពៅក៏អាចព្យាបាលជំងឺជំងឺលឿងបានដែរ។ ទឹកអំពៅមានកម្រិតជាតិប៉ូតាស្យូមខ្ពស់ដែលអាចជួយសំរួលដល់ប្រព័ន្ធរំលាយអាហារ
និងការទល់លាមកបាន។
ការទទួលទានទឹកអំពៅទៀងទាត់អាចជួយពង្រឹងប្រព័ន្ធភាពស៊ាំក្នុងរាងកាយ
និងធ្វើអ្នកឆាប់ជា សះស្បើយពីរបួសបានយ៉ាងមានប្រសិទ្ធភាព៕
ប្រភពមកពី IT Khmer
0 comments:
Post a Comment