វិធីធ្វើទឹកត្រចៀកក្រាញ់
++ វត្ថុធាតុផ្សំ (គួរយកទាំងឬស ទាំងដើម ទាំងស្លឹក
ដែលបរិបូណ៌ដោយសារធាតុសំខាន់ៗជាច្រើនមុខរាប់មិនអស់ )
- សូមយកស្លឹកត្រចៀកក្រាញ់មកហាន់ , ដាំទឹកអោយពុះ ទឹកឆ្អិនទុកឲ្យត្រជាក់ ,
ទឹកស្ករខាប់រំងាស់ដាក់ស្លឹកតើយ ( សម្រាប់អ្នក មិនចូលចិត្តក្លិនស្លឹកត្រចៀកក្រាញ់ )
++ ចាក់ស្លឹកត្រចៀកក្រាញ់ និងទឹកឆ្អិន ចូលម៉ាសុីនក្រឡុករហូតដល់វាខ្ទិចនិងហ្មត់ល្អ
រួចបន្ទាប់មកយើងច្រោះឬត្រងវា ដោយស្បៃស្អាត ដើម្បី យកកាករបស់វាចេញ។
ចាក់ទឹកត្រចៀកក្រាញ់នេះដាក់ចូលទៅក្នុងកែវ បន្ទប់មក អ្នកអាចថែមទឹកស្ករខាប់ចូល
តាមចំណូលចិត្តរៀងៗខ្លួន ជាការស្រេច ។ អាច ពិសារបានភ្លាមៗឬ ដាក់ដុំទឹកកក ចូល ឬ
ក្លាស្សេ មិនគួរទុកយូរលើស ២ថ្ងៃឡើយ ។ ពិសាររៀងរាល់ថ្ងៃ សំរាប់ព្យាបាលជម្ងឺឈឺក្បាលជាប់ជាប្រចាំ ។
ពិសារម្តងម្កាលសំរាប់បំប៉នសុខភាព និង ធ្វើអោយត្រជាក់ខ្លួន៕
++ វត្ថុធាតុផ្សំ (គួរយកទាំងឬស ទាំងដើម ទាំងស្លឹក
ដែលបរិបូណ៌ដោយសារធាតុសំខាន់ៗជាច្រើនមុខរាប់មិនអស់ )
- សូមយកស្លឹកត្រចៀកក្រាញ់មកហាន់ , ដាំទឹកអោយពុះ ទឹកឆ្អិនទុកឲ្យត្រជាក់ ,
ទឹកស្ករខាប់រំងាស់ដាក់ស្លឹកតើយ ( សម្រាប់អ្នក មិនចូលចិត្តក្លិនស្លឹកត្រចៀកក្រាញ់ )
++ ចាក់ស្លឹកត្រចៀកក្រាញ់ និងទឹកឆ្អិន ចូលម៉ាសុីនក្រឡុករហូតដល់វាខ្ទិចនិងហ្មត់ល្អ
រួចបន្ទាប់មកយើងច្រោះឬត្រងវា ដោយស្បៃស្អាត ដើម្បី យកកាករបស់វាចេញ។
ចាក់ទឹកត្រចៀកក្រាញ់នេះដាក់ចូលទៅក្នុងកែវ បន្ទប់មក អ្នកអាចថែមទឹកស្ករខាប់ចូល
តាមចំណូលចិត្តរៀងៗខ្លួន ជាការស្រេច ។ អាច ពិសារបានភ្លាមៗឬ ដាក់ដុំទឹកកក ចូល ឬ
ក្លាស្សេ មិនគួរទុកយូរលើស ២ថ្ងៃឡើយ ។ ពិសាររៀងរាល់ថ្ងៃ សំរាប់ព្យាបាលជម្ងឺឈឺក្បាលជាប់ជាប្រចាំ ។
ពិសារម្តងម្កាលសំរាប់បំប៉នសុខភាព និង ធ្វើអោយត្រជាក់ខ្លួន៕
0 comments:
Post a Comment