ទឹកស្លឹកល្ហុងស្រស់អាចជួយព្យាបាលជម្ងឺគ្រុនឈាមបាន
អ្នកដែលកើតជម្ងឺគ្រុនឈាមបណ្តាលឲ្យចុះខ្សោយបរិមាណប្លាកែតនៅក្នុងឈាមរបស់យើង ដែលធ្វើឲ្យប្រព័ន្ធការពារក្នុងកាយរបស់យើង
ថយចុះយ៉ាងរហ័ស។ ជំងឺគ្រុនឈាមជាជំងឺបង្កឡើងដោយវីរុសរបស់
មូសខ្លា ដែលអ្នកមានជំងឺនេះអាចមានគ្រោះថ្នាក់ដល់ជីវិត
នៅមានរោគសញ្ញាដងដូចជាគ្រុនក្តៅខ្ពស់, ឈឺក្បាលធ្ងន់ធ្ងរ ឈឺសាច់ដុំ, ឈឺសន្លាក់, កន្ទួលក្រហម, ឡើងក្រហមនៅលើរាងកាយ។
* វិធីធ្វើ៖ យកស្លឹកល្ហុងខ្ចីល្មម ៥០ក្រាម លាងទឹកឲ្យស្អាតកិនច្របាច់
យកទឹករបស់វាដោយមិនមានលាយទឹកបន្ថែមនោះទេសម្រាប់ផឹកក្នុងមួយថ្ងៃ ដែលវាជួយបង្កើនបរិមាណអង់ហ្ស៊ីម និងប្លាកែតក្នុងឈាម
របស់យើងឡើងវិញ ផឹកទឹកនេះក្នុងរយៈពេល៣ថ្ងៃនោះ
អ្នកជម្ងឺនឹងបានធូរស្រាល។
** ចំណាំ៖ ប្រសិនបើអ្នកសង្ស័យថាមានជម្ងឺគ្រុនឈាម នោះប្រញាប់បញ្ជូនអ្នកជម្ងឺទៅមន្ទីពេទ្យជាបន្ទាន់។ ត្រូវពិគ្រោះជាមួយវេជ្ជៈបណ្ឌិតជាមុនសិនមុននឹងអនុវត្តតាមវិធីខាងលើ។ វិធីនេះអាចអនុវត្តប្រសិនបើអ្នកមិនមានវិធីណាផ្សេង
ដែលអាចជួយសង្គ្រោះអ្នកជម្ងឺបាន។
» អត្ថប្រយោជន៍ផ្សេងៗទៀតរបស់ស្លឹកល្ហុង៖
- ដោយប្រើវិធីខាងលើ ស្លឹកល្ហុងអាចជួយព្យាបាលជម្
ងឺគ្រុនចាញ់បានផងដែរ។
- មានលក្ខណៈសម្បត្តិប្រឆាំងនឹងជំងឺមហារីកខ្លាំងបំផុត ដូចជាជំងឺមហារីកបំពង់ក មហារីកដោះ មហារីកថ្លើម មហារីកសួត និងមហារីកលំពែង ដែលវាជួយបង្កើនប្រព័ន្ធភាពស៊ាំ
ទៅនឹងជំងឺមហារីក។
- ស្លឹកល្ហុងគឺមានផ្ទុកទឹកផ្សំសកម្មជាង ៥០ប្រភេទ ក្នុងនោះរួមមានសមាសធាតុដែលរារាំងអតិសុខុមប្រាណដូចជាការដង្កូវប៉ារ៉ាស៊ីត ផ្សិតបាក់តេរី វាមានប្រសិទ្ធភាពក្នុងការទប់ស្កាត់ជំងឺ
គ្រុនពោះវៀនបានផងដែរ។
- វាសមត្ថភាពក្នុងការប្រយុទ្ធប្រឆាំងនឹងមេរោគជំងឺគ្រុនផ្តាសាយ និងជួយបង្កើតកោសិកាឈាមស និងប្លាកែត។ ស្លឹកផ្លែល្ហុងមានផ្ទុកទៅដោយវីតាមីន A, C និង E ដែលបង្កើនប្រព័ន្ធភាពស៊ាំ។
- យកស្លឹកល្ហុងស្ងោរជាមួយទឹករយៈពេល១៥នាទី បន្ទាប់មកយកទឹករបស់វាលាយជាមួយក្រូចឆ្មាបន្តិច ពិសារវាអាចជួយដុតបំផ្លាញជាតិខ្លាញ់នៅក្នុងខ្លួនរបស់យើងបាន។
- ទឹកស្លឹកល្ហុងគឺសម្បូរវីតាមីន A និង C ដែលជំនួយដល់ស្បែកឲ្យមានសុខភាពល្អ និងជួយទប់ស្កាត់ការឡើងមុនផងដែរ។
- ទឹកស្លឹកល្ហុងអាចលាយជាមួយប្រេងដូង និងទឹកឃ្មុំអាចជួយឲ្យសក់របស់យើងមានសុខភាពល្អ និងដុះឡើងវិញច្រើន និងទន់រលោងផងដែរ។
អត្ថបទដោយ៖ អ៊ាង សុផល្លែត
ការស្រាវជ្រាវរបស់៖ MD. Somyos
ថយចុះយ៉ាងរហ័ស។ ជំងឺគ្រុនឈាមជាជំងឺបង្កឡើងដោយវីរុសរបស់
មូសខ្លា ដែលអ្នកមានជំងឺនេះអាចមានគ្រោះថ្នាក់ដល់ជីវិត
នៅមានរោគសញ្ញាដងដូចជាគ្រុនក្តៅខ្ពស់, ឈឺក្បាលធ្ងន់ធ្ងរ ឈឺសាច់ដុំ, ឈឺសន្លាក់, កន្ទួលក្រហម, ឡើងក្រហមនៅលើរាងកាយ។
* វិធីធ្វើ៖ យកស្លឹកល្ហុងខ្ចីល្មម ៥០ក្រាម លាងទឹកឲ្យស្អាតកិនច្របាច់
យកទឹករបស់វាដោយមិនមានលាយទឹកបន្ថែមនោះទេសម្រាប់ផឹកក្នុងមួយថ្ងៃ ដែលវាជួយបង្កើនបរិមាណអង់ហ្ស៊ីម និងប្លាកែតក្នុងឈាម
របស់យើងឡើងវិញ ផឹកទឹកនេះក្នុងរយៈពេល៣ថ្ងៃនោះ
អ្នកជម្ងឺនឹងបានធូរស្រាល។
** ចំណាំ៖ ប្រសិនបើអ្នកសង្ស័យថាមានជម្ងឺគ្រុនឈាម នោះប្រញាប់បញ្ជូនអ្នកជម្ងឺទៅមន្ទីពេទ្យជាបន្ទាន់។ ត្រូវពិគ្រោះជាមួយវេជ្ជៈបណ្ឌិតជាមុនសិនមុននឹងអនុវត្តតាមវិធីខាងលើ។ វិធីនេះអាចអនុវត្តប្រសិនបើអ្នកមិនមានវិធីណាផ្សេង
ដែលអាចជួយសង្គ្រោះអ្នកជម្ងឺបាន។
» អត្ថប្រយោជន៍ផ្សេងៗទៀតរបស់ស្លឹកល្ហុង៖
- ដោយប្រើវិធីខាងលើ ស្លឹកល្ហុងអាចជួយព្យាបាលជម្
ងឺគ្រុនចាញ់បានផងដែរ។
- មានលក្ខណៈសម្បត្តិប្រឆាំងនឹងជំងឺមហារីកខ្លាំងបំផុត ដូចជាជំងឺមហារីកបំពង់ក មហារីកដោះ មហារីកថ្លើម មហារីកសួត និងមហារីកលំពែង ដែលវាជួយបង្កើនប្រព័ន្ធភាពស៊ាំ
ទៅនឹងជំងឺមហារីក។
- ស្លឹកល្ហុងគឺមានផ្ទុកទឹកផ្សំសកម្មជាង ៥០ប្រភេទ ក្នុងនោះរួមមានសមាសធាតុដែលរារាំងអតិសុខុមប្រាណដូចជាការដង្កូវប៉ារ៉ាស៊ីត ផ្សិតបាក់តេរី វាមានប្រសិទ្ធភាពក្នុងការទប់ស្កាត់ជំងឺ
គ្រុនពោះវៀនបានផងដែរ។
- វាសមត្ថភាពក្នុងការប្រយុទ្ធប្រឆាំងនឹងមេរោគជំងឺគ្រុនផ្តាសាយ និងជួយបង្កើតកោសិកាឈាមស និងប្លាកែត។ ស្លឹកផ្លែល្ហុងមានផ្ទុកទៅដោយវីតាមីន A, C និង E ដែលបង្កើនប្រព័ន្ធភាពស៊ាំ។
- យកស្លឹកល្ហុងស្ងោរជាមួយទឹករយៈពេល១៥នាទី បន្ទាប់មកយកទឹករបស់វាលាយជាមួយក្រូចឆ្មាបន្តិច ពិសារវាអាចជួយដុតបំផ្លាញជាតិខ្លាញ់នៅក្នុងខ្លួនរបស់យើងបាន។
- ទឹកស្លឹកល្ហុងគឺសម្បូរវីតាមីន A និង C ដែលជំនួយដល់ស្បែកឲ្យមានសុខភាពល្អ និងជួយទប់ស្កាត់ការឡើងមុនផងដែរ។
- ទឹកស្លឹកល្ហុងអាចលាយជាមួយប្រេងដូង និងទឹកឃ្មុំអាចជួយឲ្យសក់របស់យើងមានសុខភាពល្អ និងដុះឡើងវិញច្រើន និងទន់រលោងផងដែរ។
អត្ថបទដោយ៖ អ៊ាង សុផល្លែត
ការស្រាវជ្រាវរបស់៖ MD. Somyos
0 comments:
Post a Comment