Latest News

    របៀបធ្វើ ស៊ុបក្តាម

    របៀបធ្វើ ស៊ុបក្តាម
    ----------------
    ‪#‎គ្រឿងផ្សំ‬
    - ប្រេងរុក្ខជាតិ ២ស្លាបព្រា
    - ម្សៅការី ២ស្លាបព្រា
    - ខ្ញីស្រស់ចិញ្ច្រាំម៉ត់ ២ស្លាបព្រា
    - ខ្ទឹមក្រហម ៣មើម ចិញ្ច្រាំម៉ត់
    - ល្ពៅក្រហម៨០០ក្រាម កាត់ដុំតូចៗ
    - ប៉េងប៉ោះ ២ផ្លែ (ចោលសម្បកនិងគ្រាប់រួចចិញ្រ្ចាំម៉ត់)
    - ទឹកស្ងោមាន់ ៧៥០ម.ល
    - ទឹកខ្ទឹះដូង ២៧០ម.ល
    - ទឹកត្រី ១ទៅ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
    - ទឹកក្រូចឆ្មា ២ស្លាបព្រាស៊ុប
    - សាច់ក្ដាម កន្លះចាន(អាចប្រើសាច់បង្កង)
    - ម្ទេសដៃនាង ២ផ្លែ ហាន់ស្ដើង
    - ជីវ៉ានស៊ុយ ២ ទៅ៣ធាង
    - ខ្ទឹមលីង ២ស្លាបព្រា
    ‪#‎វិធីធ្វើ‬
    - កំដៅប្រេងឆា រួចចាក់ម្សៅការីចូល ឆាឱ្យឡើងឈ្ងុយ។
    - ចាក់ខ្ញីស្រស់ និង ខ្ទឹមក្រហមចូល ឆាស្មើដៃ ដើម្បីឱ្យចូលជាតិ បានល្អ។
    - ចាក់ល្ពៅ និងប៉េងប៉ោះចូលចាក់ទឹកស្ងោមាន់ចូលនឹងកំដៅឱ្យពុះ។
    - បន្ថយភ្លើងបន្តិច រហូតដល់ល្ពៅផុយ។ យកគ្រឿង ដែលបានចម្អិននេះ ទៅកិនឱ្យម៉ត់ រួចចាក់ចូលក្នុងឆ្នាំងផ្សេង។
    - បន្ទាប់មក កំដៅគ្រឿងផ្សំ ដែលបានកិនរួចនេះ ដោយភ្លើងតិចៗ ចាក់ទឹកខ្ទឹះដូង និង ទឹកសុទ្ធចូល កូរស្មើឱ្យសព្វ រហូតដល់ស៊ុបនេះ សព្វ និង ចូលជាតិ បានល្អ។
    - ថែមទឹកត្រី និងទឹកក្រូចឆ្មា ចូល។
    - ដួសស៊ុបនេះដាក់ចាន ហើយត្រូវដាក់សាច់ក្ដាម ម្ទេស២ ទៅ៣ ចំណិត ស្លឹកជីវ៉ានស៊ុយ និងខ្ទឹមលីងចូល ជាការស្រេច ៕


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 comments:

    Post a Comment

    Item Reviewed: របៀបធ្វើ ស៊ុបក្តាម Description: Rating: 5 Reviewed By: Khpharmacy